КИНГ ТРАВЕЛ ООД - ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ПРИ ПЪТУВАНЕ

Кинг Травел ООД е утвърдена туристическа компания, с вътрешен, входящ и изходящ туризъм като основен бизнес. Като регистриран туроператор и агент можете да бъдете сигурни, че Вашата почивка е в сигурни ръце.

В началото, чрез професионалния подход на нашия екип, Кинг Травел успя да се превърне в основен партньор на много фирми от Европа и Азия. В последствие компанията натрупа добра репутация, което ни позволи да придобием конкурентност.

Компетентността на екипа, надежност и най-добри цени правят Кинг Травел предпочитан партньор за индивидуални и фирмени клиенти, туроператори и организацията на групови мероприятия.

Ние сме туристическа компания предлагаща широк спектър от услуги в областта на туризма. Специализирани сме в осигуряването на изгодни почивки и отлично обслужване на клиентите. Можете да се доверите на нас, за да ви предложим широка гама от възможности за пътуване на достъпни цени. Изберете нашите “All inclusive” туристически пакети и “last minute” оферти, луксозни уикенди, ски почивки, круизи, спа и уелнес почивки и много други интересни предложения.

Развитието на технологиите е приоритет за нас затова нашият софтуер е в крак с последните новости в резервационните и онлайн резервационни системи. Нашата резервационна система ни позволява да се свържем със софтуера на всяка една резервационна система чрез API. Това дава възможност на клиентите ни за по-ефективен и лесен достъпен начин да закупят онлайн продуктите на Кинг Травел, както и услугите на нашите партньори.